Antena Căutare

Aseară, la Antena 1, cea de-a douăsprezecea gală Te cunosc de undeva! a fost lider de audienţă

Aventura transformărilor a continuat aseară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună. Cea de-a douăsprezecea gală a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată aseară de către Jo și Liviu Teodorescu, cu o super transfomare ȋn Katy Perry. Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Pepe s-a impus ca lider de audientă, atât pe segmentul comercial, cât şi pe cel urban.

Colaj cu prezentatorii, jurații și concurenții „Te cunosc de undeva!” Galerie
Aventura transformărilor a continuat aseară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună | Antena 1

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 ani, cea de-a douăsprezecea gală Te cunosc de undeva! a condus clasamentul audienţelor cu 5.3 puncte de rating şi 18.6% cotă de piaţă.

Citește și: Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Jo și Liviu Teodorescu au câștigat a 12-a gală. Ce punctaj au obținut, după o jurizare strânsă

Şi la nivelul întregului public urban, Te cunosc de undeva! a fost lider de audienţă, cu 6.3 puncte de rating şi 18.4% cota de piată.

Ce s-a întâmplat în cea de-a douăsprezecea gală din „Te cunosc de undeva!”

Cea de-a douăsprezecea gală a transforming show-ului de la Antena 1 a purtat cele opt echipe de artişti prin toate emoţiile, aducându-i cu un pas mai aproape de marea finală a sezonului.

Rând pe rând, Rema, Ozana Barabancea și Horia Brenciu, Katy Perry, Aladdin, Dalida, Dan Spătaru, Tom Jones și Boy George s-au auzit aseară la Te cunosc de undeva!, ȋn interpretarea celor 16 concurenţi cu energie la puterea 2.20. Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică au trăit intens aseară emoţiile răsturnării clasamentului şi şi-au acordat cu mult fairplay cele 5 puncte pe care fiecare echipă le deţine, pentru ca la final, Jo și Liviu să fie desemnaţi câștigătorii ediţiei.

Citește și: Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții speciale în a 12-a gală. Ce ținute au purtat

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a treisprezecea ediţie a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban şi Urban

Perioada 4 mai 2024

Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Jo și Liviu Teodorescu au câștigat a 12-a gală. Ce punctaj au obținut, după o jurizare ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x