Antena Căutare

Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru noua gală Te cunosc de undeva!. Ce vor avea de interpretat

Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain, pentru ediția de Te cunosc de undeva! de săptămâna aceasta. Cristi Iacob, extrem de impresionat.

imagine cu Alexia Țalavutis și Dima Trofim la te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain, pentru ediția de Te cunosc de undeva! de săptămâna aceasta | Antena 1

Repetițiile pentru gala cu numărul unsprezece Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, i-a trecut pe Alexia Țalavutis și pe Dima Trofim prin toate stările, după ce au aflat că ruleta le-a pregătit un moment pe cât de emoționant, pe atât de solicitant, inspirat din filmul Singin' in the Rain.

Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain, pentru ediția de Te cunosc de undeva! de săptămâna aceasta

„Ne place tare mult această scenetă, dar ne este și teamă! Eu nu am dansat niciodată în pași de step și am mari emoții”, a mărturisit Alexia, cu lacrimi în ochi, după câteva încercări de a reproduce pașii cu exactitate: ,,Îi dau o comandă piciorului, dar parcă nu mă ascultă. Ne-am super stresat și mega enervat amândoi cu pașii ăștia de step și chiar ne dorim să ne iasă bine momentul!”.

Nici Dima nu a considerat repetițiile tocmai ușor de dus: ,,Eu nu am înțeles nimic din dansul ăsta. E foarte greu, iar timpul este foarte scurt. Deși nu m-am accidentat, m-am trezit cu genunchiul umflat”, a declarat el.

La momentul interpretării, Mihai Petre le-a mărturisit celor doi: ,, Piesa asta îmi place foarte mult, mi se pare o metaforă pentru fericire și pentru iubire. Este o lecție despre cum trebuie trăită, de fapt, viața”, iar Andreea Bălan s-a declarat fascinată de mișcările scenice ale celor doi: „Ați fost eleganți, drăgălași, a fost un moment cu adevărat pe sufletul meu!”. Totodată, Cristi Iacob le-a transmis celor doi actori: „M-ați făcut să mă bucur că sunt actor!”, în vreme ce Ozana Barabancea a recunoscut: ,,Eu m-am emoționat ca o fraieră!”.

Întregul moment pregătit de Alexia și Dima va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20.00, ȋn cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, la Antena 1.

8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, care ce poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Mihai Petre, impresionat de transformarea Bellei și a Barbarei din a zecea gală Te cunosc de undeva!. Ce detaliu i-a atr... Noaptea Târziu se reunește pe scena Te cunosc de undeva, într-un moment desprins din basme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x