Antena Căutare

O femeie și-a pierdut viața după ce a căzut într-un vulcan. Cum a ajuns în situația respectivă

O femeie din China a sfidat pericolul în timpul unul tur ghidat pe un vulcan indonezian. Aceasta era împreună cu soțul său.

colaj vulcanul ijen, turiști pe marginea vulcanului, turiști pe traseul spre vulcan Galerie
Tânăra a căzut în gol 75 de metri | Shutterstock

O turistă din China a urcat pe un vulcan indonezian renumit pentru focul albastru. Aceasta a mers cu soțul într-un tur ghidat până pe creasta vulcanului. Tot grupul se aștepta la o priveliște uimitoare odată cu răsăritul.

Citește și: Cântăreața transgender Naomy a murit la doar 47 de ani! „Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe care a creat-o în România”

O femeie și-a pierdut viața după ce a căzut într-un vulcan. Cum a ajuns în situația respectivă

Femeia era într-o excursie ghdată în provincia Java de Est, având ca obiectiv vulcanul indonezian cunoscut pentru focul albastru. De asemenea, aceasta, împreună cu tot grupul, voia să imortalizeze răsăritul de pe creasta vulcanului, potrivit unei surse.

Citește și: O femeie a dezvăluit faptul că, după ce sora ei a murit, mama ei a pus-o să se mărite cu soțul acesteia și să crească și copiii

Huang Lihong avea 31 de ani și era din China. Ea și soțul său, Zhang Yong, au pornit să exploreze vulcanul Ijen cu ajutorul unui ghid. Huang Lihong și-a rugat soțul să îi facă o fotografie la momentul răsăritului chiar pe marginea vulcanului indonezian.

Citește și: „Ou de aur” misterios, găsit pe fundul Oceanului. Cum arată descoperirea care i-a pus pe jar pe cercetători

Într-adevăr peisajul este unul superb, craterul emanând o lumină albastră emisă de arderea gazelor sulfurice. Ijen eliberează în mod regulat mici cantități de gaze nocive, însă poate fi vizitat în continuare. Doar în 2018 au fost evacuați oamenii din regiune, iar unii chiar au ajuns la spital, deoarece vulcanul a emis graze toxice.

Citește și: Cum ne putem proteja de norul toxic care vine deasupra României. Erupția vulcanului din insula spaniolă La Palma ne poate afecta

În căutarea fotografiei perfecte, cei doi au pășit până la marginea craterului Ijen. Atunci a fost momentul în care femeia s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 75 de metri. În urma impactului, aceasta și-a pierdut viața.

Citește și: Cum arată „oamenii - pește” din tribul Banjau. Stau scufundați până la 13 minute și au o mutație genetică unică în lume

Ghidul care îi însoțea a raportat autorităților că cei doi au fost avertizați în privința punctelor periculoase, precum și a distanței de siguranță de circa 3 metri de marginea craterului.

Citește și: Anunțul Irinei Fodor de la filmările Asia Express - Drumul Zeilor. Ce s-a întâmplat când echipele au ajuns în Indonezia

De asemenea, acesta a povestit cum Lihong s-a dat câștiva pași în spate, iar la un moment dat și-a călcat pe haină ceea ce a făcut-o să se dezechilibreze. Femeia se afla deja la marginea craterului și astfel a căzut, pierzându-și viața.

Citește și: Tânăra mămică din Indonezia care i-a emoționat pe români: „Am venit în România pentru a-mi ajuta familia și fiul să trăiască”

În Indonezia se găsesc aproximativ 130 de vulcani activi, însă asta nu-i stânjenește deloc pe localnici, care își duc traiul de zi cu zi printre ei. Cei mai mulți se îndeletnicesc cu agricultura, solul fiind deosebit de fertil.

Femeia care și-a tatuat fața pentru a scăpa de o traumă din copilărie. Prin ce a trecut și cum arăta înainte... O femeie a păcălit trei bărbați să o întrețină. De ce a fost condamnată la închisoare Sugar Baby Riri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x