Antena Căutare

Ce a făcut o tânără cu urna în care se afla cenușa bunicii soțului ei. Gestul i-a lăsat muți pe toți

Tânăra de 24 de ani a fost cea care a relatat întâmplarea în mediul online, iar povestea a făcut imediat înconjurul internetului. Iată despre ce este vorba!

Ce a făcut o tânără cu urna în care se afla cenușa bunicii soțului ei. Gestul i-a lăsat muți pe toți Galerie
Ce a făcut o tânără cu urna în care se afla cenușa bunicii soțului ei. Gestul i-a lăsat muți pe toți | Shutterstock

Deși începe ca o poveste amuzantă, situația nu s-a sfârșit deloc bine. Femeia a reușit să își enerveze la culme partenerul de viață cu un simplu gest făcut într-o clipă de neatenție. Iată gestul strigător la cer făcut de tânără cu urna în care se afla cenușa răposatei!

Citește și: O femeie s-a trezit la propria înmormântare. A bătut în sicriu în timpul priveghiului, dar a murit o săptămână mai târziu | Video

Gestul făcut de o tânără cu cenușa bunicii soțului ei

Tânăra în vârstă de 24 de ani spune că și-a dorit să redecoreze locuința unde stă cu soțul ei, însă o clipă de neatenție a costat-o scump, notează Cancan. În doar o singură zi, femeia a întors casa pe dos și a schimbat piese de mobilier pentru ca totul să devină confortabil.

Tânăra soție a decis să scape de lucrurile care nu se potriveau, în opinia ei, printre care și urna cu cenușa bunicii partenerului ei. Răposata fusese incinerată, iar cenușa acesteia a fost depusă într-un recipient care nu era prea frumos și nu se integra cu aspectul locuinței, mai relatează sursa citată mai sus.

Așa că, tânăra a aruncat borcanul cu pricina fără stea prea mult pe gânduri, dar și fără să verifice ce se află în interior.

Soțul a încremenit când a văzut ce a făcut partenera de viață cu cenușa bunicii sale

Când soțul s-a întors acasă a avut un șoc. Acesta nu doar că a văzut locuința complet schimbată, dar nu a mai găsit urna cu cenușa bunicii sale. Bărbatul și-a întrebat partenera de viață unde se află borcanul respectiv, iar răspunsul ei l-a lăsat mut.

Bărbatul a încremenit când a aflat ce gest revoltător a făcut propria soție. După ce i-a reproșat că trebuia să fie mai atentă atunci când aruncă la gunoi lucrurile din casă, a urmat un scandal în toată regula între cei doi.

La rândul ei, femeia a ținut să îl învinovățească pe el, pe motiv că nu i-a spus ce se află în borcanul cu pricina. Ulterior, postarea tinerei, vizualizată de cei de la Cancan, a stârnit amuzamentul, dar și numeroase ironii în mediul online.

O femeie a crezut că a salvat un câine de pe marginea drumului, dar apropiații i-au spus că e o vulpe. Ce cretură era, d... Cazul rar al "gemenilor-păianjen", uniți în zona bazinului. Bebelușii împart același organ genital și au împre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x