Antena Căutare

Eliza, fosta concurentă a sezonului 9 Mireasa, răsfățată cu flori. Imaginea care a atras atenția fanilor emisiunii

Eliza a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu un buchet foarte mare de trndafiri roșii.

Colaj cu Eliza de la Mireasa Galerie
Eliza din sezonul 9 Mireasa a primit un buchet mare de flori | Antena 1

De când a părăsit casa Mireasa, Eliza a fost discretă în privința vieții sale private, însă recent, fosta concurentă a sezonului 9 Mireasa le-a arătat celor care o urmăresc pe rețelele sociale că a primit un buchet superb de trandafiri.

Eliza a primit un buchet mare de trandafiri roșii. Fata a fost misterioasă și nu a dat detalii în legătură cu persoana de la care a primit trandafirii, însă cei care au susținut-o în sezonul 9 Mireasa s-au bucurat să vadă că tânăra este răsfățată.

Citește și: Mireasa, sezonul 9. Ce a răspuns Dediș când a fost întrebat dacă o va căuta pe Eliza. Ce gânduri are tânărul după eliminare

Ce imagine a publicat Eliza pe Instagram, la 2 săptămâni de când a părăsit casa Mireasa

Eliza a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu buchetul de trandafiri, alături de melodia „Roșu nuclear”, care aparține Lidiei Buble.

Dacă are sau nu admiratori, cu siguranță Eliza ne va spune când va considera că e momentul potrivit.

Eliza Ardelean a părăsit casa Mireasa după ce în gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat că a pierdut cursa de eliminare în care s-a aflat cu Iuliana.

Ce a spus Eliza după ce a părăsit casa Mireasa

„Cred că ce au făcut telespectatorii îi vor da o șansă unei fete care să intre și să își și găsească pe cineva. Poate sunt băieți care chiar așteaptă o fată și poate acea fată să fie viitoarea lor. Am învățat că ce se întâmplă în afară, de fapt se întâmplă și aici în casă. Afară e mai cu perdea. Aici orice vorbeși, există material și oricine vorbește despre tine, există material. Și am avut oportunitatea în casa Mireasa să văd alfel viața de afară. Am învățat să am răbdare”, a spus Eliza la Mireasa, Capriciile Iubirii, unde a mers după ce a părăsit casa Mireasa pentru a discuta despre lecțiile învățate în cadrul competiției.

„Votul a fost 33,42 la 66,58%. Așadar! Concurenta care va părăsi casa Mireasa pentru că a fost votată în proporție de 66,58% este Eliza!”, a anunțat Simona Gherghe.

Eliza nu a avut relație în casa Mireasa, însă Dediș și-a exprimat intențiile față de ea. Văzând parcursul oscilant al tânărului, Elia i-a spus că nu-i împărtășește sentimentele și că nu dorește o relație cu Dediș. În casa Mireasa tânăra a avut o mică apropiere cu Cristi, însă cei dpi și-au dat seama rapid că nu pot fi maim ult decât prieteni.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman după problemele cu soțul. Fosta concurentă trece prin momente dificile... Mireasa sezon 9, 22 aprilie 2024. Motivul pentru care Antonia nu a vrut să intre în live. Ce se întâmplă între ea și Cri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x