Antena Căutare

Alina și Cristin Tomi, parteneri pe scena de teatru și în viață, vin la iUmor, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1

Cosmin Natanticu: ,,E peste puterile mele să votez un astfel de moment, e ca și cum aș juriza un Ferrari, atunci când vine vorba despre cei doi actori!”

alina si cristin tomi pe scena iumor sezonul 16 Galerie
În cea de-a zecea ediție iUmor-Alege comedia sezonul 16, Alina și Cristin Tomi, doi actori români de teatru și film, parteneri atât de scenă, cât și în viața de zi cu zi, vin să prezinte un număr savuros în fața juraților | A1

Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se văd duminică, de la 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, în cel mai nou episod iUmor – Alege comedia sezonul 16.

Alina și Cristin Tomi, pe scena iUmor, în sezonul 16

În cea de-a zecea ediție iUmor-Alege comedia sezonul 16, Alina și Cristin Tomi, doi actori români de teatru și film, parteneri atât de scenă, cât și în viața de zi cu zi, vin să prezinte un număr savuros în fața juraților:

,,Vrem să vedem cum reacționează în fața unui număr care ne aparține, cu un text scris de noi și prezentat, pentru prima dată, aici, la iUmor!”.

Citește și: Ela Voineag revine pe scena iUmor, în calitate de invitat special, duminică, ora 20:00, la Antena 1

,,Mi-a plăcut foarte mult momentul acesta, m-a teleportat într-o piesă clasică de teatru și mi-a trezit un sentiment de nostalgie”, a declarat Delia, iar Bordea a mărturisit: ,,A fost o scenetă foarte faină, mi-a plăcut mult interpretarea și surprinzător finalul.

La rândul lui, Cosmin Natanticu a fost pus într-o situație surprinzătoare: ,,Pentru mine, este foarte greu să jurizez un astfel de moment, e peste puterile mele, e ca și cum aș juriza un Ferrari, atunci când vine vorba despre Alina și Cristin.

Mi-ar fi plăcut să participe la emisiune în calitate de invitați speciali, pentru că cei doi ne demonstrează că se poate face și umor curat, frumos!”.

Citește și: Sașa Pânzaru s-a calificat direct în finala sezonului 16 iUmor. „Dacă ȋmi pierd locul de muncă, dau vina pe voi!”

Întregul moment poate fi urmărit duminică seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Și în cel de-al 16-lea sezon iUmor, Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite demonstrații de talent.

Ela Voineag revine pe scena iUmor, în calitate de invitat special, duminică, ora 20:00, la Antena 1... iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Alina și Cristin Tomi, premieră la iUmor. Cosmin Natanticu s-a emoționat la momentul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x