Antena Căutare

Mesajul transmis de chef Richard Abou Zaki după eliminarea Geaninei Crăciun: „Mi-aș fi dorit...”. Ce a spus despre plecarea ei

Chef Richard Abou Zaki a transmis un mesaj neașteptat după eliminarea Geaninei Crăciun din ediția 17 a sezonului 13 Chefi cuțite, de pe 24 aprilie 2024. Iată ce a putut să spună juratul despre plecarea concurentei sale.

Colaj cu Geanina Crăciun și chef Richard Abou Zaki la eliminare de la Chefi la cuțite Galerie
Chef Richard Abou Zaki a transmis un mesaj neașteptat după eliminarea Geaninei Crăciun din ediția 17 a sezonului 13 Chefi cuțite, de pe 24 aprilie 2024 | Antena 1

Chef Richard Abou Zaki a pierdut primul concurent din sezonul 13 Chefi la cuțite. Geanina Crăciun a fost eliminată din competiția show-ului culinar, după ce preparatul său a obținut cel mai mic punctaj la degustare.

Al treilea battle a venit cu o provocare de zile mari pentru echipa roz. Banda a adus un verdict care a luat pe toată lumea prin surprindere. După două victorii, chef Richard Abou Zaki și-a trimis membrii echipei la duel.

Surprizele nu au întârziat să apară. Irina Fodor a anunțat o probă dificilă la individuale. Mulți concurenți au întâmpinat probleme atunci când au aflat că trebuie să gătească anumite preparate tradiționale.

De altfel, strategiile au apărut rapid în bucătăria show-ului culinar. Deși sunt echipe adverse, concurenții au „colaborat” între ei pentru a trece cu bine peste duel. Acest lucru a adus multă tensiune și replici acide.

La final, chefii au fost luați prin surprindere de farfuriile participanților. Chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki, chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu au analizat în detaliu preparatele echipelor.

Citește și: Mesajul transmis de chef Orlando Zaharia după ce a câștigat primul său battle din sezonul 13. Ce a publicat în mediul online

Emoțiile au atins cote maxime atunci când Irina Fodor a vorbit despre cum s-au descurcat cele două echipe. Prezentatoarea TV a făcut și un anunț important pentru cei care vor obține 20 de puncte la proba individuală.

Rând pe rând, concurenții au început să reintre în bucătărie. Chiar dacă a fost foarte sigură pe preparatul său, Geanina Crăciun a primit cel mai mic punctaj din partea chefilor.

„Gata, am pierdut?”, a fost replica tinerei, atunci când și-a dat seama că părăsește show-ul culinar.

„E o farfurie fără gust, fără pasiune, nu avea un farmec, nu avea nimic. Nu mă așteptam ca o persoană din echipa mea să facă așa o farfurie. Nu accept chestia asta. Și dacă a făcut chestia asta, atunci așa e corect, să iasă. Sunt dur, sunt rău, dar nu era ce trebuia să fie”, a fost reacția neașteptată a lui Richard Abou Zaki.

Ce mesaj a transmis chef Richard Abou Zaki în mediul online, după eliminarea Geaninei Crăciun din sezonul 13 Chefi la cuțite

După eliminarea Geaninei Crăciun din sezonul 13 Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki a ținut să transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale. Juratul a publicat o imagine în care apare alături de prima concurentă din echipa lui ce pleacă acasă.

Mai mult, acesta a ținut să își exprime părerea de rău. Se pare că chef Richard Abou Zaki și-ar fi dorit ca echipa lui să nu intre la duel. Astfel, nu avea cum să o piardă pe Geanina Crăciun.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Orlando Zaharia și Alexandru Sautner au folosit fiecare câte o amuletă ce a adus haos

„Mi-aș fi dorit să nu plece nimeni din echipa roz, dar asta e viața la Chefi la cuțite. Mulțumesc și succes Geanina”, a scris juratul în dreptul unui InstaStory, vizibil mândru de parcursul concurentei din sezonul 13 Chefi la cuțite.

Mesajul transmis de chef Orlando Zaharia după ce a câștigat primul său battle din sezonul 13. Ce a publicat în mediul on... Echipa roz a pariat pe steaua Michelin a lui chef Richard Abou Zaki și a câștigat. Cum s-au distrat concurenții în culis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x